Servicii Reprezentare

LEGEA MACRON

Va oferim servicii complete de reprezentare in Franta in cazul in care compania dvs. de transport are sediul in afara Frantei, sau daca efectuati operatiuni de cabotaj / incarcare /descarcare pe teritoriul Frantei.


Compania Dvs. de transport are sediul în afara Franței ?

Efectuați operațiuni de cabotaj sau de incarcare / descarcare pe teritoriul Franței ?

Atunci aveți obligația de a respecta legea privind detașarea de personal in Franta

Ce trebuie să știi despre LOI MACRON?

Intrată în vigoare pe 1 iulie, 2016, « Legea Macron » se aplică întreprinderilor de transport din străinătate care efectueaza cabotaj / incarcari sau descarcari pe teritoriul Frantei. Șoferii detașați în Franța trebuie :

Să fie remunerați pe baza salariului minim francez – 10.03 euro/orã

Să numească un reprezentant francez în fața autorităților.

Formularul de delegare trebuie completat pentru fiecare sofer in parte, ce desfasoara activitati de cabotaj pe teritoriul Frantei.

Fiecare sofer trebuie sa detina asupra lui un exemplar al atestatului de delegare, impreuna cu o copie a contractului de munca

Detașarea muncitorilor străini este o practică reglementată în mod strict, iar nerespectarea obligațiilor atrage aplicarea unor sancțiuni dure, în funcție de țara de destinație.

Operatiunile de tranzit nu se supun prevederilor Legii Macron

Avantajele noastre

– desemnarea reprezentantului dvs. în Franţa în cel mai scurt timp

– raportare imediata la ministerul muncii din Franta
REZERVARI FERRY

Serviciu SIMPLU si RAPID de rezervare feribot pentru toate tipurile de vehicule: Dover – Callais, Dover – Dunkirk, Calais – Folkenstone, Tallinn – Helsinki, Livorno – Bastia.
Pana la 1300 RUTE DISPONIBILE!LEGEA MACRON

Compania dvs. de transport are sediul in afara Frantei? Efectuati operatiuni de cabotaj sau de incarcare / descarcare pe teritoriul Frantei? Atunci aveti obligatia de a respecta legea privind detasarea de personal in Franta.DETASAREA ANGAJATILOR

Incepand cu 1 ianuarie 2017, angajatorul trebuie sa declare salariatii detasati in Austria, indiferent de nationalitatea acestora si conform articolului 19/paragraful7/ a legii austriece privind protectia salariatilor si a dumping-ului social (Lohn – und sozialdumping-Bekâmpfungsgesetz – LSD-BG).


Twitter

CONTACT

CALL CENTRE
0784.114.114
[email protected]
ADRESA
Bucuresti
Romania